.

RADIO FEST 11

RadioFest-edicioni-10Radiofest 11

Radio Gjakova organizon edicionin e 11-të të manifestimit tradicional mbarëkombëtar Festivalin e Radiostacioneve.
Radiofest 11” dhe me këtë rast shpall:

Konkurs

Për audio-krijimtaritë në:  Reportazhe, Raport radiofonik dhe Spot publicitar.
këtë konkurs garues me krijimet e tyre mund të marrin pjesë të gjitha radio-stacionet realizime këto të përzgiedhura si më të mira të transmetuara në valet e radio-programit tuaj.

Kushtet:

Reportazhi i realizuar max. Deri në 7: oo Minuta
Tema: Nga trashegimia Kulturore
Raport radiofonik gazetaresk, max. deri në 2: oo min.
Tema: Nga trashegimia Kulturore
Spoti publicitar (Reklama) i realizuar max. 40 sekonda Tema e lirë.

Radio stacionet mund të marrin pjesë edhe me një nga krijimtaritë e kërkuara në konkurs. Punimet e realizuara finale duhet të dërgohen më së largu deri më datë 20 Tetor 2015 në adresat elektronike radiogiakova@yahoo.com ose radiogjakova@hotmail.com

Për më shume Informacione mund të kontaktoni në telefonat mobil
377 44 12 33 77 Ose +377 44 15 49 72
RADIO GJAKOVA
Pallati i kulturës “Asim Vokshi”
50000 Gjakovë
R.KOSOVËS

 

Kliko për verzionin origjinal…