.

Të enjten nis fushata, 7 kandidatë për kryetarë e 322 për Asamble

Prej ditës së enjte fillon periudha e fushatës elektorale për subjektet politike që do të garojnë në zgjedhjet lokale të 22 tetorit . Sipas Komisionit Qendror Zgjedhor periudha e fushatës së zgjedhjeve do të zgjasë 30 ditë dhe përfundon një ditë para ditës se zgjedhjeve lokale. Brenda kësaj kohe subjektet konkurruese për zgjedhjet More...

by rdiogjk | Published 13 mins ago
By rdiogjk On Tuesday, September 19th, 2017
0 Comments

Përurohen projektet e mbështetura nga Demos

Të martën në Gjakovë u bë inaugurimi i disa projekteve të cilat janë realizuar dhe po realizohën me bashkëfinancim të programit “Helvetas DEMOS”. Në solemnitetetet e organizuara me këtë More...

By rdiogjk On Tuesday, September 19th, 2017
0 Comments

Ankesat për rrugën “Bujar Roka”, takim mes banorëve e Komitetit për Shërbime Publike

Komiteti për Shërbime Publike mbajti mbledhjen e radhës, ku si pikë të vetme të rendit të ditës ka diskutuar për projektin e rrugës “Bujar Roka”. Në këtë takim morën pjesë edhe qytetarë që banojnë More...

By rdiogjk On Tuesday, September 19th, 2017
0 Comments

Maratona në sprintin final të përgatitjeve

Kanë mbetur pak më shumë se dy javë deri në mbajtjen e edicionit të dytë të Maratonës së Malësisë së Gjakovës. Organizatorët janë në fazën finale të përgatitjeve, ku po regjistrohen edhe pjesëmarrësit. Artan More...

By rdiogjk On Tuesday, September 19th, 2017
0 Comments

Transporti urban, pritet të blihen dy autobusë të rinj

Stacioni i Autobusëve, përkundër vështirësive dhe sfidave me të cilat ballafaqohet, vijon me shërbimin ndaj qytetarëve të komunës së Gjakovës. Kjo ndërmarrje publike kërkon që të rregullojë transportin More...

By rdiogjk On Monday, September 18th, 2017
0 Comments

Dënimet mbushin arkën e Drejtorisë së Inspeksionit

Drejtoria për Punë Inspektuese për tetë muajt e parë të këtij viti, ka trefishuar të hyrat krahasuar me vitet e kaluara. Sipas drejtoreshës Hana Zeka, progresi në të hyra në këtë drejtori, është More...

By rdiogjk On Monday, September 18th, 2017
0 Comments

Ndihmat sociale tani shpërndahen edhe në Postën e Kosovës

Rreth 970 familje me afërsisht 4 mijë anëtarë përfitues të ndihmës sociale nga skema e mbështetjes sociale në komunën e Gjakovës, që nga muaji i ardhshëm, ndihmën sociale do të mund ta marrin në More...