.
By rdiogjk On Saturday, April 22nd, 2017
0 Comments

“Mbill pemën tënde” në Ditën e Tokës

Të shtunën shënohet Dita Ndërkombëtare e Tokës. 22 prilli konsiderohet si ditë që mëton vetëdijesimin e njerëzve lidhur me degradimin e vazhdueshëm të planetit tonë, përfshirë braktisjen dhe keqpërdorimin, More...

By rdiogjk On Friday, April 21st, 2017
0 Comments

Mustafa: Do të shpejtohen hapat për funksionalizimin e Aeroportit të Gjakovës

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, u zotua të funksionalizojë sa më shpejtë Aeroportin e Gjakovës. Gjatë vizitës së tij, kreu i ekzekutivit shtoi se aeroporti mund të shfrytëzohet dhe është si opsion More...

By rdiogjk On Friday, April 21st, 2017
0 Comments

Aeroporti i Gjakovës në shërbim të Ushtrisë së Kosovës

Gjatë vizitës së kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, në Aeroportin e Gjakovës, kryetarja Kusari-Lila zbuloi se janë duke u diskutuar disa opsione për shfrytëzimin e aeroportit. Sipas saj, po merren More...

By rdiogjk On Thursday, April 20th, 2017
0 Comments

AKB hap zyre në Gjakovë

Aleanca Kosovare e Bizneseve hapi zyren e saj Gjakovë, e cila do të përfshijë edhe komunat tjera të rajonit si Rahoveci, Malisheva, Juniku e Mamusha. Në një ceremoni që është organizuar mori pjesë edhe More...

By rdiogjk On Wednesday, April 19th, 2017
0 Comments

Gjakova, komuna më transparente

Indeksi i Reformës së Transparencës Komunale, një hulumtim i realizuar dhe implementuar nga OJQ “Ec ma Ndryshe” dhe financuar nga ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë, nxori Gjakovën si komunën More...

By rdiogjk On Wednesday, April 19th, 2017
0 Comments

Teatri i Gjakovës këtë vit feston 40-vjetorin

Teatri i qytetit të Gjakovës këtë vit do të festojë përvjetorin e 40 të punës si teatër profesionist. Me këtë rast përveç organizimit të aktiviteteve për këtë përvjetor, Teatri i Gjakovës do More...

By rdiogjk On Wednesday, April 19th, 2017
0 Comments

Gjobiten ndotësit e ambientit

Themelimi dhe fillimi i punës në teren i grupit inspektues të Kuvendit Komunal të Gjakovës, për gjoba mandatore ndaj atyre që hedhin mbeturina, ka filluar të jep rezultate pozitive. Udhëheqësi i këtij More...

By rdiogjk On Wednesday, April 19th, 2017
0 Comments

Shkolla “Luigj Gurakuqi” me objekt të ri

Nxënësit e shkollës “Luigj Gurakuqi” në Korenicë së shpejti do të zhvillojnë mësimin në ambiente të reja. Objekti i shkollës do të financohet nga Ministria e Administratës Publike dhe Ministria More...

By rdiogjk On Tuesday, April 18th, 2017
0 Comments

“Elektromotori” i hapur për investitorët e huaj

Mimoza Kusari-Lila vizitoi Shoqërinë Aksionare “Elektromotori” dhe është takuar me drejtuesit e saj ku është njoftuar nga afër me angazhimin e tyre për ruajtjen e aseteve prodhuese dhe për mundësitë More...

By rdiogjk On Sunday, April 16th, 2017
0 Comments

Të krishterët festojnë ringjalljen e Krishtit

Besimtarët e krishterë dhe ata ortodoksë po kremtojnë festën e Pashkëve me dëshirat për më shumë paqe, mirekuptim dhe lumturi. Festa e Pashkëve është festë e paqes, dashurisë dhe e shpresës, ditë More...