.
Published On: Fri, Sep 29th, 2017

AKB e Dukagjinit zgjedh këshillin drejtues

Share This
Tags

Aleanca Kosovare e Bizneseve për rrafshin e Dukagjinit, zyra në Gjakovë, mbajti takim me bizneset e mëdha prodhuese dhe tregatre ku u zgjodh edhe këshilli drejtues.

Ky këshill do të ketë përfaqësues nga të katër qytetet e rrafshit të Duakgjinit si dhe 14 anëtarë të tjerë.

Përfaqësues për Gjakovë u zgjodh Berat Bakija (“Bakija”), për Rahovec Shkumbin Gashi (“Alstone”), për Krushë të Madhe Berat Duraku (“Krusha”) si dhe për Deçan e Pejë Durim Beqiraj (“Fidani-L”).

Anëtarët të cilët do të plotësojnë këtë këshill drejtues janë:

 1. Nertil Zeka (“Nertili”)
 2. Brahim Golaj (“Golaj”)
 3. Hamëz Kameri (“Ferotex”)
 4. Lulzim Morina (“Vëllezërit Morina”)
 5. Metush Hajdari (“Qëndrimi-M”)
 6. Arben Hasi (“Tina”)
 7. Agron Prenkaj (“Agroni-V”)
 8. Tahir Syla (“Arianiti-S”)
 9. Skender Sadrija (“S.Sadrija”)
 10. Muhamet Ibrahimi (“Iskos Trade”)
 11. Musaj Berisha (“M-Truks Berisha gmbh”)
 12. Avdyl Gashi (“Hasi-R”)
 13. Rama Himaj (“Vëllezërit Himaj”)
 14. Habib Dinaj (kryetar i “Vreshtarve” Rahovec)

“Ky këshill do të jetë aktiv për zhvillimin e ekonomis së bizneseve private në rrafshin e Dukagjinit si dhe përmes mënyrave të tjera do të jetë në në përkrahje të tyre”, u shpreh pas takimit Argjend Fetahu, kryetar i AKB-së për rrafshin e Dukagjinit.

Këshillin e përshendeti edhe selia qendrore e AKB-së në krye me dr. Agim Shahinin. Ai përgëzoi formimin e tij si dhe shprehi gatishmëri për përkrahje maksimale.